Overslaan en naar de inhoud gaan

Dennis Cruijsberg

functie:
Casemanager

e-mail: dennis@carepower.nl telefoon: 06-38074827 

Eventjes kort voorstellen. Ik ben Dennis Cruijsberg en werk sinds medio januari 2022 bij CarePower als casemanager. Ik ben mijn carrière ooit begonnen in de forensische psychiatrie en mag wel zeggen dat deze werkplek mij heeft gevormd tot de professional die ik nu ben. Na wat uitstapjes in de reguliere psychiatrie en de verslavingszorg was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vond ik bij CarePower.

Voor mij zijn de volgende waardes erg belangrijk; eerlijkheid, gelijkwaardigheid, evenwicht, familie, humor, rust en luchtigheid. Deze vind ik terug in mijn priveleven, maar ook binnen mijn werk. Zo is mijn streven om mensen in hun kracht te zetten, we weten immers heel goed wat we niet kunnen of lastig vinden; maar daarentegen hebben we allemaal kwaliteiten waar we misschien niet altijd bewust van zijn.

Naast mijn werk sport ik en onderneem dingen met mijn gezin. Ook ben ik graag buiten bezig; als verkapte tuinier of eigen automonteur – kortom; ik laat mijn handen graag het werk doen.