Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijfsprofiel

CarePower is een GGZ organisatie die zich voornamelijk richt op ambulante begeleiding. We zijn werkzaam binnen 21 gemeentes (regio Zuidoost Brabant). Omdat we ambulant werken staan we in uw gemeente voor u klaar. Het totale personeelsbestand bestaat uit omstreeks 10 personeelsleden. Allen met de nodige ervaring in de hulpverlening, maar ook allemaal met een gezonde pioniersgeest; met de nodige creativiteit om samen oplossingen te vinden voor problemen.

CarePower is een officiële GGZ organisatie gecontroleerd door de Nederlandse Zorgautoriteit. Carepower heeft een Raad van toezicht bestaande uit drie personen en een Raad van bestuur bestaande uit een persoon.

(promotiefilm)

CarePower GGZ hulpverlening is actief in de volgende gemeenten: Eindhoven, Helmond, Geldrop-Mierlo, Asten, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel, Someren, Best, Valkenswaard, Son en Breugel, Waalre, Eersel, Bergeijk, Reusel-de Mierde, Nuenen, Oirschot, Cranendonk, Bladel, Veldhoven, Heeze-Leende
 
CarePower kent vele samenwerkingsverbanden met onder andere: Thuiszorgorganisaties, GGZ instellingen; Verslavingszorginstellingen; Woningbouwcoöperaties; Gemeenten; Bewindvoerderskantoren; Autismepunt; Hulp bij ADHD; Zuidzorg; Het Venster en diverse welzijnsorganisaties die werkzaam zijn in de diverse gemeenten.

CarePower maakt onderdeel uit van ZorgCooperatieBrabant.
Samenwerking vinden wij erg belangrijk en dit niet alleen met allerlei organisaties maar vooral ook samenwerking met het netwerk van onze cliënten en mantelzorgers