Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Ambulant Begeleider MBO 32 uur

Wij zoeken:

Onze medewerkers zijn bepalend voor het succes dat we met onze cliënten behalen, dit maakt het extra belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk komt. Een goede sfeer, goede arbeidsomstandigheden en goede onderlinge communicatie zijn onderwerpen waar we graag in investeren. Dit heeft geleid tot een mooie uitkomst van een 8.1 gemiddeld. Alle medewerkers hebben het onderzoek anoniem ingevuld en er was ruimte voor open feedback.

Take Off CarePower Academy

Woensdag 20 oktober was de eerste CarePower Academy! 

Een ontmoeting tussen cliënten, trainee casemanagers en casemanagers, met als gemene deler onze menselijkheid en met als doel van elkaar te leren.

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel gehoord of gelezen hebben op de CarePower website gaan we beginnen met de CarePower Academy. Deze Academy gaan we starten vanaf oktober (bijeenkomsten zullen op kantoor in Geldrop plaatsvinden).

Er hebben mensen gesolliciteerd die graag het hulpverlenersvak in willen. Zij hebben nog geen ervaring en van wie kunnen zij het beter leren dan van jullie. Kortom wij hebben jullie nodig!

CarePower Academy
Startbijeenkomst

De afgelopen maanden is er met al onze clienten contact opgenomen om hen te bevragen.

De resultaten staan in een mooi verslagje dat je kunt vinden bij BESTANDEN.

 

We zijn met z'n allen verrast over de uitslag en zeer zeker erg blij!!

Als client van CarePower kun je wekelijks deelnemen aan ons digitaal ontmoetingscentrum.

Wil je andere ontmoeten, wil je dingen delen; wil je ergens bij horen. Laat het ons weten en neem deel aan deze digitale ontmoetingen.

 

Meld je aan via het mailadres ontmoet@carepower.nl  en je ontvangt verdere informatie

 

Team CarePower

Kan een ambulante begeleiding doorgaan?

Beste allemaal, 

Helaas hebben we na rijp beraad besloten dat de sport/speldag van 4 september niet door gaat. Dit omdat de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus het niet meer verantwoord maken. We hopen dat er in de toekomst meer mogelijkheden zullen zijn om de sport/speldag alsnog door te laten gaan!